2011. november 4.

Őrsi- és rajblogok


Buzdítok mindenkit, hogy írjon online őrsi/raj naplót, ahol beszámol közössége életéről a külvilágnak.

Ez több dolog miatt jó:

  • építi az őrsi identitást
  • jó emlék lesz
  • átláthatóbb lesz a csapat, jobban megismerhetőek az aktivitásaink

Ezért ezúton kérném, hogy amelyik őrs vagy raj még nem fogott ilyenbe, gondolkozzon el rajta, és ha van rá egy pici energiája, vágjon bele!

A következőket javaslom:

  • a blogger.com-ot használjuk (orsneve.blogspot.com), itt be lehet állítani a blog címét orsneve.kapisztran.hu alá, ebben segítek
  • csináljatok fotókat, netalán videókat a programokon, tegyétek fel ezeket is!
  • ne csak az őv csinálja, írassatok beszámolókat a gyerekekkel is!

Ha belevágtok, jelezzétek, és felveszem a csapat bloggyűjteményébe a tieteket is, ami által afféle XXI. századi csapatújság jön majd létre.
Ezt már most is láthatjátok a csapathonlapon, egyelőre az Oroszlán őrs, a Sík Sándor raj és a csapat blogjainak bejegyzései kerülnek fel automatikusan ide:
http://www.kapisztran.hu/

És egy kis motiváció: év végén a szubjektív szempontjaim alapján legaktívabb, legjobb őrsi blogot készítő őrsöt személyesen meg fogom hívni fagyizni! :)

Jó munkát!

Hangya

3 megjegyzés:

  1. idén is él a verseny? :) http://tukanors.kapisztran.hu/

    VálaszTörlés
  2. Anno az Oroszlánokon kívül nem igazán vágtak bele, így nem nagyon alakult ki verseny. De ez nagyon szuper!!! Nem is tudtam hogy írjátok! Betettem hogy frissítse a csapathonlapon!

    VálaszTörlés
  3. The clue to this thriller is all in the name – roulette being a French word, that means “little wheel” – proving that the game 바카라 사이트 is most undoubtedly of French origin. There is far hypothesis on the actual inventor of the wheel. Introduced to the French aristocracy in the 18th century, there are a variety of legends surrounding how the game got here to be. By distinction, Outside bets include all bets placed outside of the betting space. Our wheels’ steel surfaces are galvanized in very sturdy nickel or exhausting gold.

    VálaszTörlés