2010. június 22.

Hadijátékot szerveztünk

Június második hétvégéjén csapatunk szervezésében megrendezésre került a Kerületi Hadijáték. Összesen 70-en jöttek el, főleg a pesti cserkészkerület csapataiból, de többen érkeztek távolabbról is; a résztvevőket küldő csapatok számai: 2, 196, 293, 412, 433, 708, 836, 929, 1002 és 1023. Köszönjük hogy eljöttetek, reméljük jól éreztétek magatokat, és hamarosan újra lesz alkalmunk összemérni képességeinket! :)

A játék helyszínét egy hosszas sétával lehetett megközelíteni a pilisborosjenői téglagyártól. A séta végén egy kétségbeesett dél-amerikai katonával találkoztunk, aki épp a helyi kormányerők számára toborzott erősítést.

Az illető rövid kiképzést tartott, ismertette a harcok menetét és azok szabályait. Hamarosan azonban egy gyanús dzsip jelent meg az úton.

Felkelő gerillák ugráltak le róla üvöltözve, és fegyvernek látszó tárgyakkal hadonászva...

A túlerő gyorsan legyűrte a kormányerő katonáját, a toborzáson lévők pedig két pártra szakadtak.

Innentől kezdve véres küzdelem vette kezdetét a szakadárok és a hatalom erői között, aminek tétje minél több szörp, szendvics és csoki megszerzése volt nyakkendőharc, és az ellenfél várának megközelítésével. Közelharccal, lopakodva vagy sprintelve is lehetett eredményeket elérni, mindenki kialakíthatta a neki legjobban működő taktikát.

Éjfél körül a gerillák túszejtő akciója térfélcserére kényszerítette a másik csapatot, akiknek így fel kellett adniuk jól őrizhető bázisukat. Azonban éjjel háromra az összehangolt támadássorozatuk végén mégis ők arattak, ha hajszállal is, de győzelmet. A béketárgyalásokon végül a gerillák is amnesztiát kaptak, így békességben, együtt fogyaszthattuk el a maradék hadtápokat, majd indulhattunk haza a hajnali első napsugarak fényében...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése